Планираш изолация на дома? Възползвай се от нашата безплатна консултация!

Ако  животът в „една мансарда точно под звездите“ е твоята мечта, но се страхуваш, че лятото ще бъде твърде горещо на последния етаж, а зимата – твърде студена, със съвременните технологии вече съвсем не е задължително това да е така.

Ние от Моята мансарда сме насреща. Знаеш ли, че можеш  да намалиш сметките за отопление и охлаждане на дома си и да разполагаш с повече свободни средства за твоето хоби и любими развлечения? Благодарение на качествената и правилно монтирана изолация, имаш възможността да  намалиш разходите за отопление до 40% през зимата и да намалиш сметките за охлаждане през лятото.

И тук възникват въпросите – всяка изолация ли е еднакво добра? И как да разбереш кои точно изолационни продукти са най-подходящи именно за твоя дом? Колко трябва да е дебела изолационната плоча, как се монтира? Не губи повече време и се погрижи за своя комфорт. Нашата препоръка е изолирай мансардата с минерална вата, и покрива, и фасадата.

Възползвай се от  безплатна консултация още сега и се радвай на по-ниски сметки и здравословен микроклимат у дома през новата година.

ПЛАНИРАШ ФАСАДНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА ДОМА?

Виж и останалите съвети за мансарда.

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
© Copyright - Моята мансарда 2015