• Мечтаният покрив - здрав, красив и на добра цена

Здравият покрив е един от най-важните елементи на семейния дом – той е първата линия на защита от атмосферните условия. Покривна система Bramac предпазва от екстремните природни стихии, мръсния въздух и дори от възпламеняване. Получавате отлично качество на разумна цена, при това с 30-годишна писмена гаранция и специална гаранция за мразоустойчивост. А знаете ли, че само Bramac ви подарява и БЕЗПЛАТНА 15 годишна застраховка на покрива, за материалите вложени в него? Не? Прочетете тогава тук. 

За нас качеството на керемидите и аксесоарите е на първо място

Деветте модела керемиди от бетон, които предлага Bramac, са създадени след дългогодишни проучвания и тестове, проведени от експертите в центъра за научноизследователска дейност в Хойзенщам, Германия. Екипът се състои от учени, сред които геолози, физици, химици и инженери, които постоянно разработват подобрения. По този начин се гарантира високото качество на керемидите – издръжливи, с идеална форма и оптимално тегло. Благодарение на свойствата на бетона, те абсорбират CO2 от въздуха и стават все по-здрави с времето.

За покрива с любов… и още нещо

Всичко пасва идеално на мястото си

Интегрираната покривна система от Bramac е интелигентна, защото създава цялостно решение в напълно завършен вид. Помислено е не само за качествената керемида, а и за всички елементи на покрива – изграждане на подпокривното пространство, осигуряване на всички необходими аксесоари, соларна система, фотоволтаици и т.н. Когато всички материали идват от една ръка, те пасват идеално помежду си. Така се избягват допълнителни затруднения и покупки. Освен това – спестявате време, ресурси и нерви. 

Bramac предлага и експертно обслужване и консултации от професионални консултанти и опитни експерти.

Високо качество на разумна цена

С покривните решения на Bramac избирате отлично съотношение цена-качество. При керемидите цената може да е подвеждаща – изчислявайте на квадратен метър, а не на бройка. Така сметнато, сами ще забележите, че системата на Bramac е на по-добра цена, в сравнение с конкурентни производители с по-ниско качество. Това е така, защото Bramac са с по-големи размери и съответно по-малко бройки покриват квадратен метър. А по-точно – 10 бр. в кв.м. Големият размер ги прави и по-стабилни на екстремни бури, вятър, градушки. Повече за съотношението цена-качество при керемидите Bramac можете да видите тук. Използвайте и удобния покривен конфигуратор, за да изчислите разходите за вашата покривна система.  

Само до 31 декември можете имате здрав, красив, устойчив покрив на специална цена. Не чакайте!! Вижте актуалните ни оферти тук.  

Bramac – много повече от покрив!

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда.

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
© Copyright - Моята мансарда 2015