• Конкурсът „Моята къща с VELUX 2018” премина във втория си етап.

Вижте проектите на участниците в конкурса Моята къща с VELUX

Потребители, които са в процес на строеж на нова къща или ремонт и реконструкция на настояща, можеха да изпращат своите проекти в конкурса „Моята къща с VELUX 2018“ до 23 юли 2018г. и по този начин да се регистрират в напредварата. Тази година участват 18 проектаи, всеки от който се отличава със свой индивидуален стил, иползвани материали и приложение на дневната светлина през покрива под различни форми и архитектура. Включиха се участници от цялата страна и ни показаха своите бъдещи нови домове, създадени с изобилие на дневна светлина, комфорт и уют, благодарение на използваните покривни прозорци.

От днес до 23 август, всички вие ще можете да гласувате за най-добрия проект, като го харесате на Фейсбук страницата на организаторите ВЕЛУКС България.  На лотариен принцип десет от гласувалите на ще спечелят страхотни летни награди от VELUX – 5бр. плажни кърпи и 5бр. шапки.

10-те проекта, събрали най-много гласове, ще бъдат изпратени на журито, което ще оцени всеки един проект и ще избере победителя.

Всички проекти може да разгледате тук.

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
© Copyright - Моята мансарда 2015