• Моята къща с VELUX 2019
    Етап 2: ГЛАСУВАНЕ

Подкрепете своя фаворит до 25 август!

Ако вече сте прочели предишния ни блог пост по темата, знаете, че нашите партньори от ВЕЛУКС България провеждат за трета поредна година своя специализиран конкурс Моята къща с VELUX 2019, в който могат да участват къщи с покривни прозорци на етап строеж или реконструкция. Наградата е до 10 000 лв. с ДДС под формата на покривни прозорци и други продукти VELUX.

Има и още една награда и точно за нея ще ви разкажем сега.

Къща с покривни прозорци Velux

От 1 до 25 август тече вторият етап от конкурса, а именно ГЛАСУВАНЕ във Фейсбук страницата на ВЕЛУКС България, в специално създаден албум.

Освен във Фейсбук, всички проекти могат да бъдат разгледани и на страницата на организаторите.

Внимание: Един от всички гласували във Фейсбук албума ще спечели на лотариен принцип СПА уикенд за двама в хотел Вила Синтика, гр. Сандански. Страхотен избор от страна на екипа на VELUX!

Ето още веднъж етапите на конкурса:

  • 1 април – 28 юли 2019 г. – регистриране на проект – приключил
  • 1 август – 25 август 2019 г. – гласуване във Фейсбук страницата – тече в момента
  • 2 септември – 20 септември 2019 г. – журиране

25 септември – 26 септември 2019 г. – обявяване на победителя

За продуктите VELUX

Ако все още не сте избрали какви покривни прозорци да поставите на Вашата къща, можете да разгледате продуктовата гама на VELUX на velux.bg. Тя е изключително разнообразна и включва множество решения за скатен и плосък покрив, аксесоари за слънцезащита, средства за управление и най-новите продукти – за умен дом, който сам се грижи за контрола на вътрешния климат. Потърсете съвет и поискайте консултация от специалист. Превърнете мечтата си за красив, уютен и здравословен дом в реалност с VELUX!

За повече информация относно конкурса, посетете velux.bg/конкурс2019 и последвайте ВЕЛУКС България на facebook.com/VELUX.bg.

Проектът Моята мансарда е създаден, за да ви помага да преминете с удоволствие през процеса на преобразуването или изграждането на вашия мансарден дом или офис.

Много от таванските помещения са изоставени или пренебрегвани и вие невинаги си давате сметка, че могат да се превърнат в светли, просторни и здравословни места за живеене. Без значение дали обмисляте реконструкция или планирате изграждане на подпокривно пространство, Моята мансарда ще ви предложи вдъхновяващи идеи, експертни съвети и правилни решения в съответствие с най-модерните тенденции и технологии в строителството и интериора.

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда.

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
© Copyright - Моята мансарда 2015