• Не само мансарда, а източник на чиста енергия

Мансардата не е само изолация, керемиди, прозорци и понякога Карлсон, който живее там…
Мансардата може да ви носи енергия. Как ли? Чували ли сте за BRAMAC Solar? Не!?

Добре дошли в страната на Слънцето!

Водещите традиционни енергоносители вече са преминали своя максимум. В същото време изкопаемите енергоносители увеличават отделянето на CO2 емисии, което води до промяна в климата. Енергията струва пари. Много пари. И в повечето случаи производството на електрическа енергия вреди на околната среда. Соларната технология, от друга страна, дава възможност за производство на енергия без да се налагат допълнителни разходи за енергия. Надеждно и безплатно. В България слънчевата радиация е минимум 1200kW/кв.м., а в планините и в североизточната част на страната е значително по-висока. Идеална възможност за значително намаляване на зависимостта от изкопаемите горива. С други думи: във времето на непрекъснато растящи разходи за енергия, една соларна система е не само екологична, но също така  и икономически изгодна.

Ето ви достатъчно убедителен аргумент да превърнете вашата мансарда от обикновена в модерна, високотехнологична, соларна мансарда. Със слънчеви колектори от БМИ Брамак ще получавате топла вода, ще пестите пари, ще имате средства за нещата, които все отлагате, ще опазвате околната среда и не на последно място- ще предизвиквате завистта на съседите 🙂 . Защото слънцето не изпраща сметки.

Знаехте ли че:

☼ Годишното световно енергопотребление се равнява на 3 часа слънчево греене

☼ Слънцето е най-екологичният, неизчерпаем и безплатен източник на енергия

☼ Слънцето доставя енергия дори през зимата

Соларните системи от БМИ Брамак обединяват силата на слънцето, съчетана с нова технология и нов дизайн. Нашите колектори представляват патентовано, иновативно решение, осигуряващо прост, бърз и евтин монтаж. Вградени са в равнината на покрива, заместват керемидите и няма допълнителни изрязвания в покривното покритие за закрепване на носеща конструкция и преминаването на тръби. Подходящи са за всички покривни материали и покриви. Специално върху скатния покрив може да се постигне много добра степен на ефективност.  Монтират се при минимален наклон на покрива от 20 °. Притежават висок коефициент на полезно действие-алуминиев/ меден абсорбер с високоселективно  покритие.

Соларните системи на БМИ Брамак са екологичен, безопасен и рентабилен източник на енергия:

☼ с 8 кв.м. Соларен колектор Брамак PRO могат да се спестят до 500 л. нафта годишно

☼ съвместими с всички обичайни соларни бойлери

☼ предлагат се колектор и рамка като готова единица

☼ идеално напасване чрез съобразен с покриващия материал дизайн на колектора

☼ естетично интегриране в покрива чрез плоска строителна форма

☼ ефикасни за подгряване на вода или подпомагане на отоплението

☼ осигуряват висока защита от дъжд, буря и градушка

☼ бърза доставка и рентабилен монтаж с кран, при желание едновременно с покривни керемиди и прозорци

☼ съобразени с индивидуалните нужди на всяко домакинство- предлагат се в размери 4 кв.м., 6 кв. м., 8 кв.м ., 10 кв.м.

☼ притежават сертификати SOLAR KEYMARK и печат Austria Solar, покриващи най-високите изисквания за качество, сигурност и ефективност

☼ БМИ Брамак предоставя 10 години гаранция. В рамките на гаранционния срок се осигурява безплатна подмяна на материалите, за които е доказано, че не отговарят на изискванията на норми EN 12975-1  и EN 12975-2.

Не сте убедени? Посетете https://www.bramac.bg/produkti/solaren-pokriv.html или се обадете на 0700 119 20 и позволете на слънцето на влезе в дома ви чрез енергията си

До слънцевиждане  🙂

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда.

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
© Copyright - Моята мансарда 2015