Планирате фасадна топлоизолация на дома? Възползвайте се от нашата безплатна консултация!

Всеки знае – да имаш къща е една сбъдната мечта, но и колко много разходи има по поддръжката ѝ. А ти се иска да заведеш децата на море, да попътувате в чужбина, да смениш колата с по-нов модел. Да, но нали от пролетта трябва да мислиш и заделяш пари за сметките за ток през зимата, и дърва за камината, а сега е моментът да се купуват… Ние имаме решение за теб, за да намалиш сметките си и да разполагаш с повече свободни средства за твоето хоби и любими развлечения. И то се нарича ИЗОЛАЦИЯ. Защото качествената и правилно монтирана изолация би могла да ти помогне да свалиш разходите за отопление до 40% още тази зима и не само това – и климатик няма да се налага да пускаш в жегите през лятото. Знаеше ли го?

И тук възникват въпросите – всяка изолация ли е еднакво добра? И как да разбереш кои точно изолационни продукти са най-подходящи именно за твоя дом? Колко трябва да е дебела изолационната плоча, как се монтира?

Нашата препоръка е: изолирай мансардата с минерална вата, и покрива, и фасадата. А как точно да го направиш – експертите на Knauf Insulation са на твое разположение за безплатна консултация. Възползвай се от нея сега!

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда.

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
© Copyright - Моята мансарда 2015