• Пуснете прохладата и свежестта във вашето мансардно жилище

Лятото е в разгара си, а дългите слънчеви дни ни зареждат с прекрасни емоции и добро настроение. През най-топлия сезон от годината несъмнено прекарваме повече време навън и използваме свободните часове за освежаващи разходки сред природата. Въпреки това домът остава нашето място, където намираме хармония, спокойствие и усамотение и където можем да се насладим на пълноценна и здравословна почивка. Затова едно от най-важните условия да постигнем домашен уют и да превърнем нашия дом в място за релакс и отмора е осигуряването на здравословен вътрешен климат.

През топлите летни дни гарантирането на комфорт в дома често е истинско предизвикателство, особено ако трябва да съчетаем слънчевата светлина и животворното настроение, която тя ни носи, с прохладата и леко приглушената осветеност, от които се нуждаем в най-горещите часове на деня. И разбира се, всичко това да бъде съпътствано от прекрасните гледки към лятната синева и необятността на простора над и около нас. В горещината на лятото прекомерното нагряване на въздуха в помещенията на мансардното жилище може да причини неудобство, затова е добре да помислим за начин, чрез който да ограничим проникването на директните слънчеви лъчи в стаите, без да рискуваме да спрем навлизането на животворната слънчева светлина и свежия въздух. Един такъв удачен начин е монтирането на външни сенници VELUX към покривните прозорци VELUX. Това е чудесна възможност за регулиране на температурата в стаите и запазване на оптималното количество слънчева светлина в съчетание с навлизането на чист и свеж въздух.

Специални летни намаления за прохладни дни у дома

 Външните ръчни сенници MHL за покривни прозорци VELUX ще решат бързо, лесно и ефективно проблема с прекомерното нагряване на подпокривното пространство и помещенията на вашето мансардно жилище. Те са подходящи за всяка стая в дома и ефикасно намаляват нахлуването на топлината отвън. Тяхното основно предимство е, че ограничават топлинното влияние на слънчевите лъчи още преди да са достигнали до стъклото на покривния прозореца. В същото време без това да спират гледката, която се открива към простора наоколо, както и въздуха, който нахлува през прозореца, носейки ароматите и свежестта на летния ден. За да се наслаждавате пълноценно на слънцето през горещите летни дни, да прогоните горещината от вашия дом и да си осигурите прохлада и уют през най-топлия сезон, възползвайте се от СПЕЦИАЛНАТА ПРОМОЦИЯ НА ВЪНШЕН РЪЧЕН СЕННИК MHL ОТ VELUX, като оборудвате вашето мансардно жилище с тази ефективна защита срещу горещината и слънчевите UV лъчи.

В периода от 1 юли – 31 август 2020 г. с всяка покупка на външни ръчни сенници MHL за вашите покривни прозорци VELUX получавате специален подарък – Sodexo ваучер за пазаруване! Промоцията важи за всички размери ръчни външни сенници MHL.

Външните сенници VELUX – удачното решение за поддържане на уют и прохлада в дома

През лятото покривът на мансардното жилище може да се нагорещи до 100 °C, а топлината да навлезе директно в помещенията. Едно възможно решение за предпазване на мансардното жилище от прекомерно нагряване е използването на вентилатори или климатици. Климатикът обаче, освен че ще повлияе значително върху месечните ви сметки за електроенергия, ще спре и притока на чист и свеж въздух в дома ви и ще наруши перфектния баланс на вътрешния микроклимат. Всеизвестен факт е, че климатиците трябва да работят при затворени прозорци, за да бъдат максимално ефективни. Затова значително по-добро решение да пуснете прохладата в дома си, съчетавайки ефергийна ефективност, здравословен климат, уют и свежест, са външните сенници VELUX.

Те са изработени от устойчива на атмосферните влияния мрежеста материя от фибростъкло с PVC покритие, която не само спира вредните UV лъчи, но и намалява топлината от слънчевото греене с до 76%, без да скрива прекрасната гледката, разкриваща се през покривните прозореци на вашата мансарда.

Външните сенници се монтират изключително бързо и лесно и могат да се управляват ръчно или дистанционно. Всички вътрешни и външни щори VELUX имат 3-годишна гаранция и са създадени според най-високите стандарти за качество.

Стъпката към поддържането на здравословния климат у дома през лятото

Всички ще се съгласим с факта, че осигуряването и поддържането на комфортна вътрешна температура в дома ни го прави по-уютен и здравословен. Освен това го превръща в мястото, където можем да работим с настроение или да релаксираме през почивните дни след напрегнатото ни работно ежедневие, наслаждавайки се на прохлада, приглушена отпускаща светлина и на небесния безкрай, откриващ се от покривните прозорци на нашето мансардно жилище. Доказано е, че високите температури и горещината през лятото оказват негативно влияние върху организма и пречат на продуктивността, концентрацията и пълноценната почивка. По тази причина е важно да потърсим ефективна защита от топлината през слънчевите летни дни, а външните сенници за покривните прозорци в нашето мансардно жилище са едно удачно решение, което ще ни помогме да се наслаждаваме на безценните мигове на тишина и спокойствие у дома.

Нашият дом е нашата крепост, мястото, където прекарваме безценни мигове на отмора, заобиколени от любимите си хора, или наслаждавайки се на така необходимото ни усамотение и единение с природата, ароматите и свежестта на дългия летен ден и безкрая на небесния простор над нас. Затова превърнете дома си в остров на спокойствие и релакс, като се възползвате от предложението на VELUX. Направете външните сенници VELUX ваш незаменим помощник в постигането на здравословен климат и летен уют във вашето любимо мансардно жилище.

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда.

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
© Copyright - Моята мансарда 2015