• 10 любопитни факта за ECOSE® технология за изолация

ECOSE® TECHNOLOGY – Десетилетно приятелство, гаранция за уют и комфорт във вашата мансарда

Преди десет години Кнауф Инсулейшън представи ECOSE® технология – революционно био-базирано свързващо вещество, специално разработено, за да подобри работата на монтажниците с продуктите от минерална вата. Това свързващо вещество се използва при производство на каменната и стъклена минерална вата за свързване на минералните нишки в продуктите.

Минералната вата с ECOSE® технология не съдържа добавени формалдехид и феноли. Това означава, че продуктите отделят много ниски нива на прах, което увеличава комфорта при работа с тях. ECOSE® технологията прави изолацията на Кнауф Инсулейшън приятна на допир и лесна за работа.

ECOSE® технологията е базирана на бързо възобновяеми, естествени суровини. За производството на минералната вата с ECOSE® технология е необходимо 70% по-малко енергия в сравнение с производството й с традиционните свързващи вещества, като по този начин се опазва околната среда.

LDS система за изолация на скатен покрив

Продуктите минерална вата на Кнауф Инсулейшън, част от препоръчана от нас LDS система са произведени с ECOSE® технология. Системата представлява представлява комбинация от каменна и стъклена минерална вата и две подпокривни мембрани и е идеалното решение за топлоизолация на скатния покрив на вашата мансарда.

Как да разпознаем минералната вата с ECOSE® технология?

Продуктите произведени с ECOSE® технология са с естествен землистокафяв цват, така че освен да усетите разликата, можете и да я видите.

10 години – 10 факти за ECOSE® Technology

Факт 1
ПРИЯТНА ЗА РАБОТА

ECOSE® технологията е въведена преди 10 години специално с цел да подобри работата на монтажниците с изолацията от минерална вата.

Факт 2
ЛЕСНА ЗА РАБОТА

Минералната вата с ECOSE® технология е приятна на допир, бързо се реже до желаните размери и монтира.

Факт 3
ЛЕСНО СЕ РАЗПОЗНАВА

Продуктите с ECOSE® технология имат уникален, естeствен землистокафяв цвят.

Факт 4
ПО-МАЛКО ПРАХ

ECOSE® технологията допринася за много ниски нива на прах, което увеличава комфорта при работа с продуктите.

Факт 5
НИСКИ ПРОДУКТОВИ ЕМИСИИ НА ЛОС

Продуктите, произведени с ECOSE® технология не съдържат добавени формалдехид и феноли, което допринася за ниски продуктови емисии на летливи органични съединения (ЛОС).

Факт 6
УСТОЙЧИВО БИО-БАЗИРАНО СВЪРЗВАЩО ВЕЩЕСТВО

ECOSE® технологията е базирана на бързо възобновяеми, естествени, намиращи се в изобилие в природата суровини.

Факт 7
ПО-НИСКА ПРОИЗВОДСТЕНА ЕНЕРГИЯ

ECOSE® технологията изразходва 70% по-малко енергия при производство на продуктите в сравнение с традиционното свързващо вещество.

Факт 8
ДОКАЗАНА СТАБИЛНОСТ

ECOSE® технологията придава на продуктите изключителна здравина и устойчивост и осигурява запазване на техническите им характеристики дори 50 години след монтажа.

Факт 9
ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ВЪЗДУХА В ЗАКРИТИ ПОМЕЩЕНИЯ

Нашите продукти с ECOSE® технология са сертифицирани с най-добрия- златен сертификат Indoor Air Comfort Gold на Eurofins за качество на въздуха в закрити помещения!

Факт 10
ПРИНОС КЪМ РЕЙТИНГА НА ЗЕЛЕНИТЕ СГРАДИ

ECOSE® технологията носи допълнителни точки на сградите в системите за оценяване на зелено (екологично) строителство като LEED, BREEAM, DGNB!

Изолирай мансардата с минерална вата, и покрива, и фасадата. А как точно да го направиш – експертите на Моята мансарда са на твое разположение за безплатна консултация. Възползвай се от нея сега!

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда.

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
© Copyright - Моята мансарда 2015