• Моята къща с VELUX 2019

    Строите или ремонтирате своята къща? Регистрирайте се в конкурса, за да спечелите светлина и комфорт за дома си!

Моята къща с VELUX 2019 – участвайте сега!

Ако вече сте планирали или започнали строежа на новата си къща или отдавна отлагате ремонта на настоящата, сега е подходящо време за действие. Включете се в конкурса на един от нашите партньори в проекта Моята Мансарда – ВЕЛУКС България, които за трета поредна година подаряват нов покрив на вашата къща. Участвайте в конкурса Моята къща с VELUX 2019. Условието на конкурса е в строежа или ремонта да е предвидено използването на покривни прозорци. А на победителя, ВЕЛУКС България ще подари планираните покривни прозорци и други продукти VELUX, на обща стойност до 10 000 лв. с ДДС.

Етапи на конкурса?

  • 1 април – 28 юли 2019 г. – регистриране на проект
  • 1 август – 25 август 2019 г. – гласуване във Фейсбук страницата
  • 2 септември – 20 септември 2019 г. – журиране
  • 25 септември – 26 септември 2019 г. – обявяване на победителя

Кой може да участва?

Всяко физическо лице, собствени на фамилна къща до кота корниз  +10м., в чиито проект има покривни прозорци и/или други продукти, участващи в портфолиото на организатора ВЕЛУКС България

За продуктите VELUX

Ако все още не сте избрали какви покривни прозорци да поставите на Вашата къща, можете да разгледате продуктовата гама на VELUX на velux.bg. Тя е изключително разнообразна и включва множество решения за скатен и плосък покрив, аксесоари за слънцезащита, средства за управление и най-новите продукти – за умен дом, който сам се грижи за контрола на вътрешния климат. Потърсете съвет и поискайте консултация от специалист. Превърнете мечтата си за красив, уютен и здравословен дом в реалност с VELUX!

За повече информация относно конкурса, посетете velux.bg/конкурс2019 и последвайте ВЕЛУКС България на facebook.com/VELUX.bg.

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда.

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
© Copyright - Моята мансарда 2015