• Моята къща с VЕLUX 2018

Ако планирате строеж на нова къща или ремонт, участвайте в конкурса Моята къща с VЕLUX 2018

Второто издание на конкурса Моята къща с VELUX вече е факт и очаква вашите проекти. Ако строите нова къща или ремонтирате вече съществуваща, може да участвате в конкурса и VELUX България ще ви помогне да осъществите своята мечта за светъл и просторен дом. Наградата заслужава вашето внимание. Най-добрият проект, който ще се избере от член от авторитетно жури, ще спечели VELUX продукти на стойност до 10 000 лв.. Единственото изискване е в плана да има заложени покривни прозорци или други VELUX решения.

Крайният срок за прием на документи е 23 юли 2018 г. чрез формата на кандидатстване в нашия уеб сайт. Всички проекти, които бъдат подадени според условията и в срок ще бъдат предоставени за гласуване на фенове на ВЕЛУКС България във Фейсбук между 1 и 23 август. Победителят ще бъде обявен на 25-26 септември 2018 г.

Ползите от поставянето на покривни прозорци при реконструкция или строеж на къща са от съществено значение за благоденствието на съвременния човек. Увеличаване на енергийната ефективност, оптимално ползване на дневната светлина в помещенията, разширяване на полезната жилищна площ и подобряване на вътрешния климат и вентилация са само част от тях. За усещането от покрива на къщата да навлиза животворна светлина споделя миналогодишния победител в конкурса – къща с богата история в центъра на София се преобрази благодарение на конкурса „Създай своята къща с VELUX” 2017г. “Неповторимата атмосфера на дома се дължи основно на покривните прозорци” – споделя собственикът и допълва „Светлината е благодат за мен и моето семейство и малкото ни дете се чувства много жизнено и щастливо тук.“

Моята къща с VELUX

За подробна информация и кандидатстване може да посетете уебсайта на конкурса: www.velux.bg/конкурс2018

Обърнете внимание на вида постройки, които могат да участват, нужните документи и сроковете за участие.

Не спирайте да мечтаете и пуснете светлината във вашия дом.

Искате да превърнете тавана си в удобна дневна стая?

ИЛИ

Вижте и останалите съвети за Вашата мансарда

ИЗОЛАЦИЯ

Изолация-покриви

ПРОЗОРЦИ

ОБЛИЦОВКИ

ПОКРИВИ

ремонт на покриви
© Copyright - Моята мансарда 2015