• Различна атмосфера в подпокривното пространство

    Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди.

Гипсокартон

За да създадете вътрешна облицовка по наклон на покрива, обикновено се използват гипсови строителни или гипсфазерни Vidiwall плоскости с висока пожарозащита с дебелини 12,5/15/18/25 mm, в комбинация със слой от изолационен материал.
Дебелината на изолационния слой се определя според предписаната допустима загуба на топлина, която се регулира от специални разпоредби. Гипсовите строителни плоскости се монтират към метална конструкция, която е изградена от висококачествени Кнауф CD метални профили или на дървена конструкция.

Виж всички продукти

Гипсокартон

Огнезащита

Всички продукти на Кнауф отговарят на необходимите изисквания за огнезащита. Знаейки, че всичко вътре в сградата е защитено, Ви дава сигурност, когато реализирате визията си.

Гипсокартон

Звуко – и топлоизолация

Системата за предстенни обшивки на Кнауф W62 се използва за подобряване на звуко и топлоизолацията. Тя осигурява перфектна оптика и кухо пространство за скриване на техническите инсталации. Конструкцията може да се състои от метални профили или дървени летви.

Гипсокартон

Качество на въздуха

Нашата цел е да осигурим комфортни вътрешни пространства. Ето защо Кнауф създаде гипсовите строителни плоскости с въздухопречистващо действие Cleaneo® Akustik.

Гипсокартон

Повърхност

Обработката на различните повърхности с готовите и сухи смеси на Кнауф, Ви помага да осъществите Вашата визия и да постигнете желания резултат с лекота.

Гипсокартон

Форми

Полето на изява е огромно. Гъвкавостта на материалите за сухо строителство позволява оформяне на пространството според всяко желание и виждане. С плоски, кръгли или скосени строителни елементи възможностите са безкрайни.

Гипсокартон

Удароустойчивост

Удароустойчивите материали осигуряват не само функционални и естетични решения, но също и подобряват сградите, като удължават живота им и повишават стойността им.

Ако желаете да облицовате вашата мансарда с материали Кнауф

или

Разгледайте нашите полезни съвети, свързани с облицовки: